Ik stel me voor in mijn werk:

Mijn werken zijn intuitief gemaakt óf geinspireerd op een thema.

Mijn inspiratie- plek is, in het bos zijn. Ik geniet zó van de stilte en de schoonheid van de natuur, dat elke vezel van mij dit opzuigt. Hier kan ik op teren, krijg ik spontaan nieuwe ideeen of inspiratie om iets te maken.

Ik geniet van het intuitief bezig zijn met kleuren en figuren die zich vanzelf ontvouwen. Zo ook het tot leven brengen van een gezicht met olieverf, is iets waar ik de laatste tijd mee bezig ben. Het pakken van de ziel , te zien in de ogen, is ook weer terug gaan naar de stilte.

Met beeldhouwen ben ik in 1998 begonnen . Het beeldhouwen gaat als proces veel dieper in de gevoelslagen, omdat er weerstand van de steen is. Levensthema`s worden voor mij zichtbaar maar vooral het werkproces zélf is een meditatie, die mij doet verwonderen.

In 1990 studeerde ik af aan de Kunstacademie in Den Haag, afdeling mode. De vrouw en mode werden door mij, in een eigen sfeer gebracht. Hier ging het vooral om de buitenkant van de vrouw, nu speel ik in op de binnenkant. Haar gevoelens en emoties.

Ik wens je veel kijkplezier en wellicht hoor ik van je om een werk een tijd op zicht te huren, of om tot aankoop over te gaan.